Sunárky.cz

KNEIPP Dárkový set olejů do koupele 6x20ml

Kód zboží: 
3718948
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
198,35 Kč
Cena celkem: 
240,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

Ve speciální kazetce naleznete 6 různých druhů olejů do koupele. Olejíčky jsou dárkově baleny a výborně se hodí jako dárek pro vaše blízké.
Základem olejových lázní KneippR je přírodní rostlinný olej lisovaný za studena a silice, které tvoří 38 % z celkového složení. Silice se v teplé lázni uvolňují, pronikají skrze kůži a dýchací cesty do organismu, kde blahodárně působí na tělesnou i duševní stránku. Olejové lázně s jednotlivými silicemi jsou od sebe barevně odlišeny přírodně identickými barvivy, která nejsou škodlivá zdraví a nezanechávají žádné stopy na pokožce. Obsahují rovněž neutrální smáčedla, která zabezpečují čirou rozpustnost těchto lázní. Díky tomu stačí vanu po vypuštění vypláchnout teplou vodou.

Jak používat:
Voda v lázni by měla být teplá asi 38°C, aby mohlo dojít k účinnému působení přírodních silic. Olej přidáváme do lázně až poté, co je voda napuštěna, aby silice příliš brzy nevyprchaly. Přípravek je nutné šploucháním dobře promíchat. Aby lázeň byla účinná a silice mohly proniknout do organismu, měla by trvat minimálně 15 - 20 minut. Po skončení koupele bychom se neměli třít ručníkem, ale pokožku vysušit jen lehkými dotyky, aby mohly silice ještě chvíli působit. Po lázni je vhodné si 30 minut odpočinout.

6 různých druhů olejů do koupele, jsou dárkově baleny a výborně se hodí jako dárek pro vaše blízké.

KNEIPP Dárkový set olejů do koupele 6x20ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET